Üdvözöl a(z) RedQueen
Főoldal Letöltések Cikkek Archívum Keresés
HTML JavaScript BIOS Dos Dreamweaver Turbo Pascal

Menü
· Főoldal
· Archívum
· Cikkek
· Dokumentumok
· Észrevételek
· Keresés
· Letöltések
· Nyomtatható

Keresés
Google


KeyGen Keresés


Ajánlat
RedQueen

Internet: Virtuális ''Operációs rendszer'' a neten
Dátum: 2006. május 28. vasárnap, 10:25 Szerkesztő: TDK

Az Internet és Szolgáltatásai A lakossági és a vállalati (mikro és kisvállalkozások) felhasználók számára egyaránt kiváló megoldást nyújt az interneten bárhonnan elérhető tárhelyet kínáló InNeOODíjmentesen biztosít egyedülálló és komplex online szolgáltatásokat az InNeOO virtuális operációs rendszer. Többek között weboldalszerkesztő, elektronikus levelezőrendszer, tárhelymenedzselő, egyszerűsített szövegszerkesztő, valamint médiatár található a www.inneoo.com -on.

A lakossági és a vállalati (mikro és kisvállalkozások) felhasználók számára egyaránt kiváló megoldást nyújt az interneten bárhonnan elérhető tárhelyet kínáló InNeOO. Az újfajta adattárolást és -kezelést garantáló rendszer teljes mértékben feleslegessé teszi a különböző adathordozó eszközök használatát.

Az InNeOO felhasználói olyan virtuális programokkal is találkozhatnak az oldalon, amelyeket eddig kizárólag installálható szoftverként, térítés ellenében érhettek el. Újszerű és magas színvonalú szolgáltatásai közül az egyik legkiemelkedőbb a weboldalkészítő rendszer, amellyel könnyen és rövid idő alatt internetes oldal hozható létre. A tetszés szerinti arculattal és struktúrával kialakított honlap egy gombnyomással kihelyezhető a világhálóra - egy szintén díjmentes weboldalcímre -, illetve szabadon frissíthető.

A virtuális kapcsolattartást segíti elő az átlagosnál nagyobb tárhelyet biztosító levelező rendszer, mely két postafiókot tartalmaz, természetesen a kor igényeinek megfelelően vírus- és kéretlen e-mailszűrővel ellátva.

Ez a rendszer hamarosan lehetővé teszi a valós idejű file-átvitelt és az azonnali üzenetküldést, így számos újabb funkció megjelenése mellett ezekkel is gazdagodik az InNeOO világa. Sőt, májusban debütál az InNeOO kapcsolatépítő szolgáltatása, amely az InNeOO jelenlegi szolgáltatási palettájához hűen új, egyedi funkciókkal várja felhasználóit.


 
Kapcsolódó linkek
· Több hír: Az Internet és Szolgáltatásai
· Több hír: TDK


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Az Internet és Szolgáltatásai:

MP3 legálisan


Hír értékelése
Értékelés: 4.66
Szavazat: 3


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat

 Elküldés levélben Elküldés levélben


RedQueen
http://RedQueen.uw.hu
RSS Hírek RSS Letöltések

Fõoldal | RedQueenről | Kapcsolat | Fórum | Észrevételek

Cikkek, információk a számítástechnika világából, illetve programok letöltése ingyen a RedQueen© portálon.
"Ingyen és Szabadon"

Oldalkészítés: 0.377 másodperc